Ne demek?

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

Her hengâm degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya gayrı bir duvar bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel arkaışını getirmektedir.

Standart bir müstacel çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri üzere faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler hane önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapkaloriın hizmetını üretmek midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama eylemek veya amatörce gerçekleştirmek ağır hatimelara teknik harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gidiş kontrol edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da mevzi kırmızııyor. Kapı Yangın Kapısı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page